Супербрендс ТВ

Супербрендс ТВ е услуга која им се нуди ексклузивно на клиентите на Супербрендс. Со помош на нашиот продукциски тим базиран во Њујорк, брендовите кои се здобиле со статус на Супербренд, сега можат преку видео анимација да ги оживеат своите презентации од изданијата во Супербрендс книгите.

СБТВ креира висококвалитетни видео снимки за нашите Супербренд клиенти. Брендовите можат да ги користат овие снимки за да ги промовираат своите бренд приказни и успесите на своите клиенти, инвеститори, партнери, соработници, вработени, потрошувачи или добавувачи. Многу од нив ќе го објават овој видео запис на социјалните медиуми како што е Фејсбук, Твитер, Гугл, Јутуб или ќе го вгнездат на своите веб-страници.

Видеата од СБТВ можат да се користат и за зајакнување на позицијата на брендовите на било какви приеми, конференции, семинари и конвенции.

Се надеваме дека ќе уживате во приказните на брендовите и презентациите кои се достапни на следниве канали: